ECDL Форум ECDL Светски форум Букурешт

RTS Srbija ECDL Evropski standrad RTS Srbija ECDL Evropski standrad

Како се станува овластен ECDL Тест Центар?

Лиценца за овластен ECDL Тест Центар може да се одобри на секое правно лице. ECDL Тест центарите мораат да ги задоволат следниве минимални услови:

Лиценца за Тест Центар се обновува и плаќа однапред еднаш годишно. Лиценца на овластен ECDL испитувач е трајна и се одобрува на имателите на ECDL сертификат или на друг признат сертификат од областа на ИТ (Информациска Технологија).

Формулари за Тест Центар и ECDL испитувач да ги превземете овде.

Изглед на сертификатот на овластениот тест центар.Изглед на лиценцата на овластениот тест центар.

За повеќе информации:

ECDL канцеларија во Скопје
Бул. Јане Сандански 71A-2/38, Capitol Mall & Residents,
Скопје 1000

Tel: +389(0)70/328-233
E-mail: direktor@ecdlmakedonija.mk

Претседателот на Европската Комисија истакна ECDL
José Manuel Barroso José Manuel Barroso со јубилеен ECDL индекс
Neelie Kroes - Потпретседателот на Европската комисија препорачува
Neelie Kroes ECDL за Дигитална Агенда на Европа Neelie Kroes ECDL за Европска Голема Коалиција за Дигитални Работи
ЕЦДЛ за Карпош
Стевчо ЈакимовскиСтевче Јакимовски градоначалник на Општина Карпош
Аплицирајте за ECDL европските фондови