ECDL Форум ECDL Светски форум Букурешт
RTS Srbija ECDL Evropski standrad RTS Srbija ECDL Evropski standrad

Контакт

Ако сакате повеќе информации за ECDL во Македонија и за ECDL општо, Ве молиме да не контактирате.

ЕЦДЛ Дооел Скопје
Бул. Јане Сандански 71A-2/38, Capitol Mall & Residents,
1000 Скопје

Tel: +389(0)70/328-233
E-mail: direktor@ecdlmakedonija.mk
info@ecdlmakedonija.mk

За сите потребни информации околу термините за тестирање и обука Ве молиме да контактирате со најблискиот ECDL Тест центар.

Претседателот на Европската Комисија истакна ECDL
José Manuel Barroso José Manuel Barroso со јубилеен ECDL индекс
Neelie Kroes - Потпретседателот на Европската комисија препорачува
Neelie Kroes ECDL за Дигитална Агенда на Европа Neelie Kroes ECDL за Европска Голема Коалиција за Дигитални Работи
ЕЦДЛ за Карпош
Стевчо ЈакимовскиСтевче Јакимовски градоначалник на Општина Карпош
Аплицирајте за ECDL европските фондови