ECDL Форум ECDL Светски форум Букурешт

RTS Srbija ECDL Evropski standrad RTS Srbija ECDL Evropski standrad

Бидете EXCELent

Пријавете се до 25 Април за стекнување со ECDL сертификат и добијте право на БЕСПЛАТНА MS Excel онлајн обука!

За 1550 денари ќе добиете:
- Бесплатна онлајн обука од MS EXCEL за еден месец
- Полагање на испитот според ECDL стандардот
- Меѓународно признат ECDL сертификат

Зошто Excel?
- Организира лични и деловни податоци на едноставен начин
- Врши основни и сложени математички функции
- Подготвува извештаи
- Конвертира податоци во корисни графикони
- Најзастапена и најпопуларна програма за табеларни пресметки

Зошто онлајн?
- Заштедете време без да патувате на предавање
- Вие сте во вашата зона на удобност
- Учите кога најмногу ви одговара

За повеќе информации, ве молиме контактирајте со нас по телефон 070328233 или пошта info@ecdlmakedonija.mk
Претседателот на Европската Комисија истакна ECDL
José Manuel BarrosoJosé Manuel Barroso со јубилеен ECDL индекс
Neelie Kroes - Потпретседателот на Европската комисија препорачува
Neelie Kroes ECDL за Дигитална Агенда на Европа Neelie Kroes ECDL за Европска Голема Коалиција за Дигитални Работи
ЕЦДЛ за Карпош
Стевчо ЈакимовскиСтевче Јакимовски градоначалник на Општина Карпош
конкуриратје за ЕЦДЛ кај европските фондови